6 Temmuz 2014 Pazar

DÜNYA DEVLERİNİN YIKILIŞI

          Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda ilk maçlardan itibaren şaşırtıcı skorlar görüldü. 

              

               İSPANYOLLARDAN HAYAL KIRIKLIĞI


      Favori olarak gösterilen İspanyol Milli Takımı ilk maçında Hollanda ile karşılaştı. İlk golü İspanya attı ama bu onların son golüydü. İkinci yarıda Hollanda etkisini iyice göstererek maçı 5-1 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi. 
          Kuşkusuz bizi en çok şaşırtan İspanya oldu. İspanya ikinci maçında Şili Milli Takımı ile karşılaştı. Yine herkesin favorisi İspanyollardı ama Şili o sahaya kazanmak için çıkmıştı. Onlarda İspanya'ya geçit vermedi ve 2-0 lık bir skorla mağlup etti ve İspanya bu maçtan sonra Dünya Kupası'na veda etti.
   

                 

                  KOSTA RİKA VE URUGUAY ŞAŞIRTTI 


        İzleyicileri hayal kırıklığına uğratan takımlardan ikisi grupta Kosta Rika ve Uruguay'ın bulunduğu İtalya ve İngiltere oldu.Bu iki takım yine kupanın favorilerinden olmasına rağmen taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. İlk maçlarında İtalya ve İngiltere karşı karşıya geldi. Bu maçı İtalya 2-1 almasını bildi.
     2. Maçlarda ise bizi şaşırtmaya devam eden kupa bu kezde yanıltmadı. Uruguayla karşılaşan İngiltere bu maçtan 2-1 lik yenilgiyle ayrıldı. İtalya ise Kosta Rika karşısında 1-0 yenik ayrıldı.
    Son maçlarda İtalya ve İngiltere için karar vaktiydi. Bu maç ikisi içinde çok önemliydi gruptan çıkmak için. Ama birkez daha taraftarlar iki taraf içinde hayal kırıklığına uğrattı. Uruguay İtalya'yı 1-0 yenerek gruplardan çıkmayı başarmıştı. Kosta Rika İngiltere maçında ise iki kalede de gol olmadı. Bu skor Kosta Rika için yeterliydi ama İngiltere için kötü haberdi.Bu kupada İngiltere hiç maç kazanamadan gruplara veda etti.
     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder